На Кіровоградщині перекрито спробу передачі наркотичної речовини до Петрівської ВК (фото)

Березень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

27.03.2013 року близько 15 години в Петрівській виправній колонії (№49) працівниками оперативного відділу ПВК №49 та управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області було проведено особистий огляд та огляд речей громадянина Б. та громадянина М.

Вищезазначені громадяни прибули на короткострокове побачення та намагались здійснити передачу засудженому К. та засудженому К.
В ході особистого огляду громадянина М., у його взутті було виявлено подрібнену речовину рослинного походження, сіро-зеленого кольору, зовні схожу на марихуану (коноплю) загальною вагою близько 70 грам, яка була поміщена у паперові взуттєві устілки та обгорнута скотчем, після чого, було викликано слідчо-оперативну групу Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області, якою було вилучено всі заборонені до обігу предмети, речі, а також наркотичні засоби.
Крім цього,у нього ж у внутрішній кишені курточки було виявлено та вилучено готівкові кошти в сумі 7618 (сім тисяч шістсот вісімнадцять) гривень, дві блютуз гарнітури «Nokia», а також дві сім-карти, мобільних операторів «КиївСтар» та «МТС».
Під час особистого огляду громадянина Б., у нього було виявлено та вилучено два мобільних телефони моделі «Nokia 2600с-2», «Nokia 1661-2», які також є забороненими до обігу предметами у виправній установі, про що відповідно було складено адміністративний протокол за ст. 188 КУпАП.
За наявною інформацією громадянин М. 27.03.2013року здійснив незаконне транспортування наркотичних засобів до Петрівської ВК №49 з метою незаконного збуту засудженому К.
По даному факту порушено кримінальне провадження та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Прес служба управління ДПтС України в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool