На Кіровоградщині перекрито спробу доставки наркотичної речовини до охороняємої території

Вересень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

05 вересня 2013 року близько 14 годин 45 хвилин працівниками оперативного відділу Кіровоградського слідчого ізолятора управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області під час приймання передачі від громадянина П, ув’язненому Ш. було виявлено та вилучено подрібнену речовину рослинного походження, сіро-зеленого кольору, зовні схожу на марихуану,

яка знаходилась в блоці цигарок «ПРИЛУКИ». В 5 із 20 цигарок кожної пачки містилась дана речовина, всі інші звичайний тютюн.
На місце відразу було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського МВ УМВС України в м. Кіровоград, якою також було проведено особистий огляд громадянина П., в ході якого, в кишенях штанів останнього було додатково виявлено поліетиленовий пакет та паперовий згорток, в яких знаходилась така сама речовина, що і в цигарках. Загальна кількість вилученої речовини складає приблизно 80 гр.
Громадянин П, пояснив, що речовина яка була виявлена в цигарках : - «конопля», яку він засипав особисто, в подальшому для передачі товаришу Ш., який утримується в СІЗО, а та речовина, що вилучена з його кишень, призначалась для власного вживання.
По даному факту порушено кримінальне провадження та внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за №12013120260000227 від 27.03.2013 року за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 КК України.
 

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool