На Кіровоградщині патрульні затримали нетверезого водія вантажіки

Березень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

На трасі М-12 патрульні затримали нетверезого водія вантажіки, рівень алкоголю в крові якого перевищує допустиму норму в 14 разів

Вчораі, 2 березня, близько 13-ї години, на автомобільній дорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, інспектори патрульної поліції помітили вантажівку Man з причіпом, яка рухалася з порушенням правил дорожнього руху.

Інспектори наздогнали та зупинили транспортний засіб.
За кермом перебував 53-річний водій, який навідріз відмовився спілкуватися з поліціянтами.

«Спочатку він зачинився в салоні автівки, відмовився надати будь-які документи, а потім взагалі попросив відпустити його, забувши про цей прикрий інцидент. Зрозуміло було, що керманич перебуває у стані сп’яніння», - пояснюють патрульні.

Охоронцям порядку довелося доправити водія до міського відділку поліції, де він погодився пройти освідування на стан алкогольного сп’яніння.

Результат приголомшливий – 2,88 проміле алкоголю в крові, що в 14 разів перевищує допустиму норму.

На порушника інспектори склали 3 адмінматеріали: за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння), за ч.1 ст.126 (Відсутність страхового полісу) КУпАП та ч.3 ст.121 (Відсутність протоколу про проходження обов’язкового технічного контролю) КУпАП.
Автівку передали тверезому товаришу водія.

Патрульні вкотре нагадують водіям не сідати за кермо напідпитку. Бережіть своє життя та життя інших учасників дорожнього руху.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool