На Кіровоградщині паралельно з поточним середнім ремонтом триває ліквідація ямковості

Серпень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 685 | Коментарі: 0

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області закликає водіїв, що прямують по дорозі Знам’янка-Луганськ-Ізварине, бути уважними та не перевищувати граничної швидкості руху, оскільки на даній дорозі тривають ремонтні роботи.

Оскільки ведеться поточний середній ремонт, задіяна великогабаритна техніка. Вже відфрезерували 760 погонних метрів дороги, готуючи ділянку під холодний ресайклінг. Крім того, бригади робітників влаштували 2,3 кілометри нижнього шару та використали 3 577 т асфальтобетону.

Окрім поточного середнього ремонту по М-04 підрядні організації ДП ліквідовують ямковість. З початку року тут вже полагодили 56 433 м² деформацій покриття – тріщин, напливів, колійності та ямковості.

Прес-служба САД у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool