На Кіровоградщині паралельно з поточним середнім ремонтом триває ліквідація ямковості

Серпень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 763 | Коментарі: 0

Протягом звітного тижня, з 12 серпня по 18 серпня включно, на замовлення Служби автомобільних доріг підрядні організації ДП «Кіровоградський облавтодор» полагодили 3 656 м² дорожнього покриття. Працювали на мережі державних доріг.

Перелік доріг, де працювали цього тижня:

М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, М-13 Кіровоград-Платонове, М-22 Полтава-Олександрія, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, Південний обхід міста Кіровограда, Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя, Р-06 Ульяновка-Миколаїв, Р-10 Київ-Чигирин-Кременчук, Р-71 Одеса-Фванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижковка-/М-05/.

Загалом же з початку року на автомобільних дорогах загального користування ліквідували 346 534 м² ямковості, тріщин, колійності та напливів.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

 

 

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool