На Кіровоградщині організували профілактичний захід для неповнолітніх

Червень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

Поліцейські групи реагування патрульної поліції та ювенальної превенції Гайворонського відділу провели зустріч із дітками, які відпочивають в оздоровчому таборі «Чайка».

Зважаючи на те, що у період літніх канікул учні мають чимало вільного часу для відпочинку та прогулянок, поліцейські ще раз нагадали про необхідність дотримання Правил дорожнього руху та обов’язкового користування пішохідними переходами.

Також працівники поліції роз’яснили дітям правила безпеки під час подорожей в автомобілі та в громадському транспорті, звернули увагу на особливості участі у дорожньому русі в темну пору доби.

Не забули поліцейські нагадати і про правила безпечної поведінки на воді, а ще говорили з дітьми про недопущення самовільного залишення території оздоровчого закладу.

За матеріалами Гайворонського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool