На Кіровоградщині опівночі на чоловіка напали злодії

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Жителі міста Новоукраїнка, 25 та 26 років, спробували відібрати у перехожого мобільний телефон. Потерпілий не розгубився та застосував до одного з грабіжників газовий балончик, після чого відразу викликав правоохоронців.

В ніч на 21 грудня до відділу поліції звернувся 22-річний мешканець районного центру. Чоловік повідомив, що близько опівночі повертався додому, до нього підійшли двоє незнайомців, які погрожували застосувати силу та намагалися заволодіти його мобільним телефоном.

Як з’ясувалося, перехожий відмовився добровільно віддавати засіб зв’язку. Тоді зловмисники почали хапати його за руки та робили спроби вдарити по обличчю. У відповідь чоловік скористався спеціальним засобом, бризнувши газом на одного з грабіжників. Інший тим часом утік.

«Прибувши за адресою виклику, слідчо-оперативна група зафіксувала подію. У подальшому правоохоронці встановили осіб, які намагалися вчинити злочин. Ними виявилися двоє місцевих жителів. На момент пригоди особи перебували у стані алкогольного сп’яніння», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 с. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool