На Кіровоградщині Олексій Родіонов провів робочу зустріч

Грудень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

Одним із пріоритетних напрямків у справі ефективного захисту населення і територій від пожеж та інших надзвичайних подій чи ситуацій є створення нових та модернізація існуючих підрозділів місцевої пожежної охорони.

Даному питанню начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк приділяє особливу увагу, адже від рівня боєздатності місцевих пожежних команд залежить безпека громадян, які проживають у населених пунктах, віддалених від місця дислокації Державних пожежно-рятувальних частин.

Наразі триває процес підготовки до введення в оперативний розрахунок підрозділу місцевої пожежної охорони с. Верблюжка Новгородківського району.

6 грудня перший заступник начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області Олексій Родіонов провів робочу зустріч із керівництвом місцевих органів влади щодо організації всебічної підтримки місцевої пожежної команди, а також стосовно питань протипожежного захисту об’єктів освіти, охорони здоров’я, культури та соціальної сфери.

Крім того, Олексій Родіонов разом із керівництвом Верблюзької сільської ради перевірив хід виконання ремонтно-будівельних робіт із реконструкції колишньої сільської лікарні під пожежне депо, де буде дислокуватись підрозділ МПО.

Відповідно до запланованих термінів, урочисте відкриття будівлі має відбутись влітку 2018 року.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool