На Кіровоградщині «Олександрія» програла «Динамо»

Квітень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 квітня, в Олексндрії відбувся матч другого етапу чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, в якому «Олександрія» приймала на своєму полі києвське «Динамо».

Вже на другій хвилині гри олександрійцям вдалося відкрити рахунок у матчі, Владислав Огіря потужним ударом із-за меж штрафної поцілив у ворота  «Динамо»,

У другому таймі на 59-й хвилині матчу кияни зрівняли рахунок, гол забив  Артем Бесєдін, який хвилину назад замінив Романа Яремчука. На 65-й хвилині Денис Гармаш забив другий гол в ворота "Олександрії". На 84-й хвилині Андрій Ярмоленко забив  третій мяч в ворота олександрійської команди, а на 92-й хвилині він же забив останній  гол в цій грі.  Рахунок зустрічі 1:4 на користь киян.

фото Александрия- Динамо

фото Александрия- Динамо


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool