На Кіровоградщині одесит скоїв наїзд на людину

Березень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

За календарем вже наступила довгоочікувана весна, однак дорожні умови все ще залишаються складними. Снігопади, дощі, ожеледиця, мокра слизька дорога - все це звичайно ускладнює життя водіям та пішоходам. Тому не буде зайвим нагадати всім учасникам дорожнього руху про уважність та обережність на проїзній частині. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

Нехтування елементарними правилами призводять до трагічних наслідків. Один з таких випадків стався в Ульяновському районі. 

2 березня близько 00.00 годин на автодорозі «Київ – Одеса» водій автомобіля «Renault Master», 22- річний житель м. Одеса, скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину поза пішохідним переходом. В результаті пригоди 39-річний місцевий житель загинув на місці пригоди.

За даним фактом триває перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool