На Кіровоградщині обікрали супермаркет

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1294 | Коментарі: 0

Працівники торгівельного закладу помітили крадія на записах відео з камер спостереження.

Чоловік забрав кілька товарів, сховав їх під верхній одяг та пішов геть. Про подію начальник охорони супермаркету одразу ж повідомив правоохоронцям.

«Поліцейські, переглянувши відео, яке надали у торгівельному закладі, встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний житель міста Долинська. Злодій, не привертаючи уваги охорони та покупців, узяв із полиць косметичний набір для волосся, два шоколадних вироби, дитячу м’яку іграшку і сховав усе під куртку. Не розрахувавшись у касі, непомітно залишив торгівельний заклад. Чоловік пояснив, що причиною скоєння крадіжки стало скрутне матеріальне становище. Правоохоронці вилучили викрадену косметику та іграшку», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, за скоєне зловмисник може отримати покарання – до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool