На Кіровоградщині обікрали розважальний заклад

Жовтень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Повідомлення про злочин надійшло до райвідділу міліції від 45-річної власниці кафе-бару наприкінці вересня.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, виявила пошкодження даху, через який злодії проникли до приміщення та сліди перебування крадіїв всередині будівлі. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

- Опитавши свідків та переглянувши відеозаписи з камери відеонагляду, правоохоронці встановили можливих підозрюваних та перевірили їх на причетність до скоєння крадіжки, - розповів начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. - Зловмисники зізналися у вчиненому. У них правоохоронці вилучили більше 50 пляшок викрадених алкогольних напоїв.

Як пояснили злодії, після закриття кафе-бару їм закортіло продовжити гулянку, а тому вирішили повернутися до закладу, у якому відпочивали, та через дах потрапили всередину. В приміщенні продовжували розпивати алкоголь та потрощили апаратуру відеоспостереження, розкидали продукти харчування, пусті пляшки з-під алкогольних напоїв. Потім забрали із собою кількадесят пляшок спиртного.

Особам оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool