На Кіровоградщині обікрали пенсіонерку

Квітень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Троє жителів Голованівського району Кіровоградської області з домоволодіння 83-річної жінки викрали зерно пшениці та борошно.

Працівники міліції перевіряють злодіїв на причетність до вчинення подібних кримінальних правопорушень.
20 квітня вночі до Голованівського райвідділу міліції звернувся житель одного з сіл району. Чоловік повідомив про крадіжку з домоволодіння родички. Невідомі зірвали замок з господарської будівлі та забрали 8 мішків зерна пшениці і мішок борошна.
- У результаті вжитих заходів правоохоронці того ж дня встановили осіб, підозрюваних у скоєні кримінального правопорушення. Ними виявилися троє непрацюючих жителів району віком від 24 до 31 року, – повідомив начальник Голованівського РВ УМВС в області Олександр Головань.
Викрадене зерно, яке зловмисники перевозили автомобілем, вилучено та після проведення досліджень буде повернуто власниці.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі.
Правоохоронці перевіряють зловмисників на можливу причетність до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень на території району. Слідство триває.

За матеріалами Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool