На Кіровоградщині обікрали пасіку

Липень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Злодії, віком від 22 до 31 року, обікрали пасіку, що належить місцевому жителю. Загальну суму збитків потерпілий оцінює майже у 1380 гривень.

Про зникнення належного йому майна 36-річний чоловік дізнався ще на початку липня. Як з’ясувалося, за відсутності господаря вдома, на непогодженій території домоволодіння побували невідомі особи.
Зловмисники викрали з пасіки не лише мед, а й бджіл, після цього розділили між собою «здобич».
У результаті проведеної роботи правоохоронці встановили особи підозрюваних. Ними виявилися двоє односельців потерпілого та їх товариш із іншого населеного пункту.
Наразі особам оголошено повідомлення про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За ці дії їм загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.
Викрадене майно повернуто власнику.

За матеріалами Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool