На Кіровоградщині обікрали магазин з продажу гаджетів

Липень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1397 | Коментарі: 0

Неподалік місця події працівники міліції виявили дві сумки з мобільними телефонами, які зловмисники залишили, втікаючи. Викрадений товар повернуто власнику.

У ніч на 2 липня в одному з магазинів з продажу гаджетів, розташованому у райцентрі області, спрацювала охоронна сигналізація. Інформація терміново була передана працівникам міліції, які негайно виїхали за адресою можливого скоєння правопорушення.
Прибувши на місце, правоохоронці оглянули прилеглу територію та приміщення і виявили пошкодження даху магазину. Неподалік у клумбі працівники міліції знайшли дві сумки з викраденим товаром – мобільними телефонами, які залишили сполохані злодії. Майно повернуто власнику.
За цим фактом проводиться перевірка.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області

Кировоград: верующие за то, чтобы назвать город в честь святой Елисаветы (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool