На Кіровоградщині обікрали магазин на 20 тисяч гривень

Вересень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

33-річний чоловік проник до магазину в одному з сіл Новоукраїнського району, звідки викрав кошти. За вчинене злодій може потрапити за грати на строк до 6 років.

4 вересня до Новоукраїнського РВ УМВС в області надійшло повідомлення від жительки села, яке межує з Маловисківським районом, про крадіжку грошей з її магазину, розташованого у житловому будинку.
Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

У ході проведення досудового розслідування правоохоронці опитали односельців потерпілої, а також мешканців сусідніх населених пунктів і з’ясували, що до крадіжки може бути причетний 33-річний житель Маловисківського району.

- Працівники міліції встановили місцезнаходження чоловіка. Він перебрався на деякий час до знайомої в інший населений пункт. У зловмисника було вилучено частину викрадених грошей - понад 8 тисяч гривень, решту коштів він витратив на власні потреби, - розповів начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.

Розслідування триває, вирішується питання про оголошення повідомлення особі про підозру. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool