На Кіровоградщині обікрали кафе-бар

Грудень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

29-річний чоловік скористався тим, що продавчиня відволіклася на обслуговування іншого клієнта. За вчинене «винахідливому» зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність.

До Новоукраїнського РВ УМВС в області зателефонувала 34-річна жінка та розповіла про те, що невідомі особи викрали понад тисячу гривень з каси кафе-бару, де вона працює.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що крадіжка грошей була здійснена під час обслуговування відвідувачів. Продавчиня виконувала замовлення одного з клієнтів, а лише згодом, після розрахунку з іншим чоловіком виявила відсутність коштів.
Під час проведення слідчих дій працівникам міліції у нагоді стала відеозйомка з камери спостереження, встановленої у закладі. У подальшому правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний місцевий житель, що раніше був судимий за вчинення грабежу та хуліганства.
Перебуваючи в кафе-барі та розпиваючи спиртні напої, зловмисник помітив, що працівниця відволіклася від каси. Скориставшись цим, злодій украв кошти, частиною з яких відразу ж розрахувався, а потім зник у невідомому напрямку.
– За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, - розповів начальник Новоукраїнського РВ УМВС Ігор Матвійчук. - Зловмиснику загрожує покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк до 3 років. Розслідування триває.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool