На Кіровоградщині обговорюють питання працевлаштування населення на залізницю

Серпень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 625 | Коментарі: 0

Захід відбувся у форматі семінару працівників з кадрів виробничих підрозділів залізничного вузла Помічна регіональної філії «Одеська залізниця» з представниками ЦЗН.

Зустріч було проведено для того, щоб розширити формат співпраці Одеської магістралі з центрами зайнятості населення для покращення ситуації з укомплектування штату робітничих професій.

Директор Добровеличківської філії Світлана Єремеєва надала вичерпну інформацію щодо послуг та можливостей, які надає центр для допомоги у працевлаштуванні робітників. Також під час зустрічі було обговорено перелік дефіцитних професій на Одеській магістралі та можливість навчання їм безробітних, котрі перебувають на обліку.

Слід зазначити, що залізничники разом з місцевими центрами зайнятості населення вже мають успішний досвід у підготовці робітників. Наразі працівники з кадрів Помічнянського залізничного вузла продовжують активно роботу у зазначеному напрямку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool