На Кіровоградщині обговорили розвиток інфраструктурних об’єктів для футболу

Травень 18, 2022 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

Вчора, 17 травня, Кіровоградщину відвідали президент Української асоціації футболу Андрій Павелко та перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко.

Спільно із заступником начальника обласної військової адміністрації Сергієм Шереметом, в.о. начальника управління молоді та спорту Андрієм Щетиною, головою громадської спілки "Кіровоградська обласна асоціація футболу" Віктором Безсмертним та його заступником Ярославом Пилипенком обговорено напрямки розвитку на території області в умовах воєнного стану футбольної інфраструктури, галузі фізичної культури та спорту в цілому. Йшлося про підтримку у функціональному стані футбольного поля біля факультету фізичного виховання педуніверситету, футбольного поля стадіону "Зірка". Делегація УАФ також провела переговори із власниками стадіонів у Петровому та Олександрії стосовно можливої співпраці.

- Сьогодні футбол, як вид спорту, переживає драматичні часи. Багато клубів залишилися без спортивних баз, тож ми готові разом із Асоціацією футболу розвивати інфраструктуру. Кіровоградщина радо прийме у себе футбольні клуби, які забажають перебратися до нас, - сказав Сергій Шеремет.

у Андрій Павелко та перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool