На Кіровоградщині Новоукраїнська ОТГ серед переможців конкурсу

Грудень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» має кілька тематичних напрямків «Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування»«Практики розвитку регіонів та громад, засновані на власних стратегіях та ресурсах» та «Співробітництво територіальних громад». Учасники конкурсу розбиті за номінаціями: «Обласні, районні, міські ради»«Сільські селищні ради»«Сільські, селищні, міські ради ОТГ».

Новоукраїнська міська об'єднана територіальна громада із практикою "Порядок призначення на посаду керівника загальноосвітнього навчального закладу за конкурсом" у тематичному напрямку "Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування" зайняла ІІ місце серед сільських, селищних, міських рад ОТГ.

Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ В’ячеслав Негода, виступаючи на підсумковій конференції конкурсу

«Кращі практики місцевого самоврядування» у 2017 році наголосив: «Я брав участь у відборі усіх проектів – учасників конкурсу. Тому з впевненістю можу сказати, що через деякий час колеги з Європи їхатимуть до вас у громади вивчати кращі практики вирішення місцевих питань. Бачу, що нарешті вивільнився величезний потенціал і бажання місцевих лідерів приймати цікаві, нестандартні рішення. Ви на власному прикладі долаєте зневіру, демонструючи, що зміни можливі і залежать вони від ініціативних людей на місцях. Перемагаючи, ви робите переможцями жителів ваших громад, стаєте прикладом для наслідування, надихаєте»

Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» проводиться щорічно з 2014 року. За чотири роки відзначено 108 практик.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool