На Кіровоградщині нові реанімобілі мають бути закріплені за кожним районом

Березень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 586 | Коментарі: 0

Нові реанімобілі, які отримає Кіровоградщина за програмою Міністерства охорони здоров’я, мають бути закріплені за кожним районом області. На цьому наголосив очільник регіону Андрій Назаренко під час апаратної наради сьогодні, 22 березня.

За інформацією директора департаменту охорони здоров’я ОДА Олега Рибальченка, реанімобілі отримає центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області, а вже далі відбудеться розподіли між територіями.

«На кожній території, де є пункт базування екстреної медичної допомоги, буде працювати хоча б одна нова машина спецтранспорту. Решта реанімобілів оновлять автопарк центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області», – зазначив Олег Рибальченко.

Згідно з даними МОЗ, першу партію реанімобілів Кіровоградщина має отримати до кінця місяця.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool