На Кіровоградщині незаконно надали в оренду земельних ділянок загальною площею 179 га

Січень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

Прокуратурою Гайворонського району попереджено незаконне надання в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 179 га та вартістю близько 4 млн грн.

Зокрема, прокурор району звернувся до суду з позовною заявою про визнання недійсними та скасування незаконних наказів Головного управління Держземагентства в області щодо відведення зазначених земельних ділянок в оренду для ведення фермерського господарства приватному підприємству, терміном на 49 років.
Встановлено, що накази видані не уповноваженою на це особою, з грубим порушенням вимог земельного законодавства щодо порядку та умов надання земель фермерським господарствам.
Рішенням Кіровоградського окружного адміністративного суду позовні вимоги прокурора задоволено в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool