На Кіровоградщині невідомі браконьєрили ятером та сітками (ФОТО)

Травень 10, 2022 | Новини | Переглядів: 1609 | Коментарі: 0

При проведенні рибоохоронної роботи біля села Дереївка на Кам'янському водосховищі інспекторами Кіровоградського рибоохоронного патруля виявлено та вилучено заборонені безгосподарські знаряддя лову, а саме

дві сітки ліскові, загальною довжиною близько 150 м, та ятір на вісім металевих кілець довжиною 30 м, висотою - 1,3 м, вічко - 38, з яких вилучено близько 30 кг свіжої риби. Складено відповідний акт.

 Довідково: «ятір» або «нерет», «жак» - донна пастка закритого типу, що складається з одного або двох котлів, сіткову частину яких закріплено на кількох жорстких рамах, із системою вхідних отворів різної форми. Також виготовляють саморобні ятері з плетених вербових прутів або дроту, натягнутих на обруч.

Використання заборонених знарядь лову є грубим порушенням правил рибальства за яке передбачена адміністративна або кримінальна  відповідальність. Штрафи передбачено за виготовлення, збут, зберігання та рекламування заборонених знарядь лову.

Кіровоградщині невідомі браконьєрили ятером та сітками

Кіровоградщині невідомі браконьєрили ятером та сітками


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool