На Кіровоградщині непрацюючі викрали 97 літрів пального

Вересень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Непрацюючі місцеві жителі викрали дизпаливо прямо з території сільгосппідприємства, де один з них раніше працював охоронцем. За ці дії обом загрожує від 3 років позбавлення волі.

Про крадіжку 97 літрів пального працівникам Ульяновського районного відділу міліції повідомив керівник підприємства. Потерпілий стверджував, що транспортний засіб напередодні був залишений на території подвір’я господарства з повним баком, а вже на ранок дизпаливо безслідно зникло.
У результаті розшукових заходів оперативники дуже швидко встановили особи двох місцевих жителів, які за годину встигли реалізували пальне у сусідньому селі, а гроші у сумі 720 гривень намагалися «чесно» розділити між собою.
За попередньою інформацією, старший з підозрюваних, 39-річний місцевий житель раніше працював на підприємстві охоронцем і лише два місяці тому звільнився з роботи. Його 24-річний товариш непрацюючий. Разом чоловіки й перенесли в каністрах крадений дизель спочатку до місцевої лісосмуги, а вже потім до садиби «покупця».
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», - розповідає перший заступник начальника Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області Людмила Колісник. – За ці дії злодіям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool