На Кіровоградщині неповнолітній зловмисник незаконно заволодів транспортним засобом

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

Ним виявився 14-річний житель одного з населених пунктів Новоукраїнського району. Хлопець викрав мотоцикл із домоволодіння односельця. За свій протиправний вчинок неповнолітньому доведеться нести відповідальність.

Із повідомленням про злочин до відділу поліції звернувся потерпілий – 27-річний мешканець району.

«У результаті вжиття першочергових заходів поліцейські вийшли на слід ймовірного зловмисника – неповнолітнього жителя населеного пункту, раніше судимого за крадіжку. У подальшому з паливного баку знайденого транспортного засобу працівники поліції вилучили слід долоні руки, завдяки чому, за результатами судової експертизи, було підтверджено причетність особи до скоєння кримінального правопорушення. Знаючи, що господарів нема вдома, хлопець зайшов на подвір’я, звідки незаконно заволодів мотоциклом. Оскільки не зміг його завести, заховав транспортний засіб у хащах. У даний час транспорт повернуто власникові», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання від штрафу і до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool