На Кіровоградщині неповнолітній намагався скоїти крадіжку телефонного кабелю

Травень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

У хлопця було виявлено підручний інструмент - кусачки. Нині особу перевіряють на причетність до вчинення подібних злочинів.

Близько другої години ночі наряд поліції охорони у м. Знам’янка отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності повітряної лінії телефонного кабелю підприємства зв’язку, розташованої на околиці.

Негайно виїхавши за адресою, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглу територію. Біля однієї з опор, на якій був пошкоджений кабель, правоохоронці побачили невідомого. На запитання, чому він уночі тут знаходиться, хлопець не міг дати відповіді. Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд юнака і виявили у нього кусачки.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Знам’янського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особою, яку викрили у спробі крадіжки, виявився 15-річний мешканець сусіднього селища.

У даний час проводиться перевірка за цим фактом та щодо причетності хлопця до аналогічних злочинів, а також встановлюється розмір завданих збитків.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool