На Кіровоградщині неповнолітній хлопець зґвалтував пенсіонерку

Лютий 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

Працівники Вільшанського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 17-річного жителя одного із сіл району. Юнак підозрюється у пограбуванні та знущаннях над пенсіонеркою.

Днями до райвідділу міліції звернулася 74-річна жителька одного із населених пунктів та повідомила, що до її будинку заліз невідомий, бив її та родича-інваліда і вимагав гроші.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що місцевий 17-річний житель близько 1-ої години ночі, вибивши вхідні двері, проник до помешкання потерпілої. Хлопець почав бити бабусю і дідуся та вимагав гроші. Коли пенсіонерка відмовилася віддати кошти, зловмисник накинувся на неї та, познущавшись зі старенької, пішов геть. Під ранок потерпіла звернулася до міліції. Наразі жінка перебуває на лікуванні в районній лікарні.
За словами в.о. начальника Вільшанського райвідділу міліції Ігоря Тельного, того ж дня правоохоронці затримали підозрюваного за місцем його проживання, у зловмисника оперативники вилучили одяг зі слідами крові. Наразі стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – арешт, він перебуває в ІТТ.
За фактами кримінальних правопорушень (ч. 3 ст. 186 «Грабіж» та ч. 1 ст. 152 «Зґвалтування» КК України), які об’єднанні в одне провадження, проводиться розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool