На Кіровоградщині неповнолітні займалися крадіжками

Жовтень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні низки крадіжок двох неповнолітніх жителів району. Хлопці «спеціалізувалися» на мопедах, але, як виявилося, не тільки… Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Наприкінці серпня до міського відділу міліції надійшло три схожих повідомлення від місцевих жителів про викрадення мопедів. Власники залишали транспортні засоби під під’їздами будинків на певний час без нагляду, а згодом виявляли їх пропажу.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних у скоєні цих злочинів. Ними виявилися двоє 16-річних жителів району із неблагополучних сімей. Зловмисники викрадали мопеди з метою їх продати і підзаробити таким чином грошей.
За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Слідство триває.
Усі три транспортні засоби правоохоронці вилучили, один навіть на території іншої області. Як з’ясувалося, напарники встигли і там «наслідити», адже їх підозрюють ще й у крадіжках металевих виробів у сусідньому регіоні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool