На Кіровоградщині неповнолітні обікрали продуктову крамницю

Лютий 16, 2017 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Злодіями виявилися юнаки, 16 та 17 років, які у січні разом ще з одним товаришем обікрали магазин техніки. Цього разу хлопці вирішили «завітати» до іншого торгівельного закладу. Упродовж кількох годин працівники поліції вийшли на слід зловмисників та вилучили у них частину викрадених коштів.

14 лютого до Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про злочин. Чоловік, який охороняв складські будівлі неподалік магазину, вранці помітив пошкоджені у ньому двері, про що негайно сповістив поліцейських.

«Під час огляду приміщення крамниці з’ясувалося, що невідомі каменем розбили скло у металопластиковому профілі і таким чином потрапили всередину, звідки викрали кілька сотень гривень.

У ході першочергових заходів правоохоронці виявили на місці пригоди слід від взуття, що ймовірно належав зловмиснику. У подальшому, відпрацьовуючи коло осіб, які могли бути причетними до скоєння злочину, поліцейські перевірили і раніше судимих юнаків. Вдома вони були відсутніми, але оперативники розшукали неповнолітніх у їх знайомих, де хлопці «відпочивали» після нічних пригод. У юнаків було частково вилучено викрадені гроші, які вони ще не встигли витратити», - розповів т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

У даний час розслідування іншої крадіжки – з магазину техніки, в якій підозрюваними є обидва неповнолітніх, також триває. Хлопцям доведеться відповідати вже за два скоєних злочини. Їм загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

читайте також:

На Україні вже незабаром на швидкій не буде лікарів? Мешканці Кропивницького, ви вже вибрили собі лікаря? 

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool