На Кіровоградщині немічну жінку родич побив до смерті

Листопад 17, 2016 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

Прикутій до ліжка через хворобу потерпілій нетверезий чоловік завдав тілесних ушкоджень кулаками лише за те, що вона самостійно не могла себе «обходити». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді 10 річного тюремного строку.

До Голованівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у власному домоволодінні померла 62-річна жінка. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла небіжчиці було виявлено численні садна та сліди від побоїв. Однак причиною смерті, за висновками судово-медичних експертів, стали переломи та ушкодження внутрішніх органів.

«Як встановили поліцейські, причетним до страждань прикутої до ліжка жінки, виявився її 37-річний родич. Чоловік, який ніде не працював, жив за рахунок пенсії потерпілої і не рідко зловживав алкоголем.
Увечері, коли сталася трагедія, зловмисник повернувся додому та застав «підопічну» в забрудненому ліжку. Це і стало причиною жорстокого побиття. Лише по обіді наступного дня, з’ясувалося, що жінка більше не подає ознак життя», - розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За ці дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool