На Кіровоградщині нелюд до смерті забив матір двох своїх дітей

Січень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

Після пригоди 35-річна потерпіла прожила лише два дні. Про те, що сталося, жінка в міліцію не повідомляла, бо у черговий раз вибачила свого кривдника. Врешті, історія скінчилася для неї трагічно. Нині підозрюваний затриманий і перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Гучні сварки в родині відбувалися і раніше. Іноді дружина навіть зверталася з відповідними заявами до міліції, та щоразу вже наступного дня поспішала до райвідділку з іншим письмовим клопотанням, де просила не притягувати її чоловіка до кримінальної відповідальності. Мирова угода щоразу рятувала зловмисника від «путівки» за грати.
Сімейного дебошира правоохоронці притягували до адміністративної відповідальності, поставили на відповідний облік. При зустрічах з дільничним жінка просто відмахувалася рукою, мовляв, у своїй родині розбереться з усім сама, і не потребує втручання сторонніх.
У день, коли сталася чергова сварка, в родині вживали алкоголь. Після того, як 38-річний чоловік кілька разів ударив свою дружину, відбулося чергове примирення і про історію забули. За два дні по тому потерпіла померла уві сні.
Виявивши бездиханне тіло підозрюваний покликав до себе родичів, а вже вони і повідомили про подію працівників міліції.
Як з’ясувалося, тілесні ушкодження отримані потерпілою кілька днів тому і стали причиною фатальних наслідків.
- По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» - розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Олександрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Віталій Толстов. - Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до10 років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool