На Кіровоградщині недбалість службових осіб призвела до втрат 1,7 млн грн бюджетних коштів

Вересень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

Знам”янською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом порушень фінансової дисципліни з боку державного підприємства, що призвели до втрат бюджетних коштів у розмірі понад 1,7 млн грн.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Вказане кримінальне правопорушення виявлено місцевою прокуратурою в порядку представництва інтересів держави, за матеріалами Управління Східного офісу Держаудитслужби в області.

Так, за результатами планової ревізії державного підприємства «Дослідницьке господарство «Ставидлянське» Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідницької станції Національної академії аграрних наук України встановлено ряд порушень фінансової дисципліни (незаконні видатки, недоотримання фінансових ресурсів тощо), що призвели до втрат вищезазначеної суми бюджетних коштів.

На даний час, в рамках досудового розслідування встановлюється особи, причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Слідство триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool