На Кіровоградщині небайдужі люди і рятувальники допомогли скаліченому лебедю (ФОТО)

Січень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1524 | Коментарі: 0

19 січня у Войнівці Олександрійського району знадобилася допомога рятувальників. До Служби порятунку звернулася вихователька з проханнням зняти з криги лебедя. Жінка працює у дитячому будинку, вікна якого виходять на Войнівське водосховище. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

 

Діти і вчителі побачили, що птах скалічив ліве крило і не може злетіти. На місце події виїхало одне відділення рятувальників. На паромі, який ходить по водоймі між селами Войнівка і Приютівка, вони дісталися на протилежний берег ближче до лебедя. В ході злагодженої і оперативної роботи безпомічного птаха вдалося врятувати з водойми. Його одразу ж оглянув спеціаліст. А інша жителька села, яка спостерігала за рятуваням на березі, вирішила забрати птаха додому. Щоб лебідь не залишався беззахисним на природі, він проживе у неї до настання тепла.

На Кіровоградщині небайдужі люди і рятувальники допомогли скаліченому лебедю (ФОТО)

На Кіровоградщині небайдужі люди і рятувальники допомогли скаліченому лебедю (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool