На Кіровоградщині не вистачає лікарів

Серпень 23, 2022 | Новини | Переглядів: 1568 | Коментарі: 0

Наразі державні установи та лікувальні заклади Кіровоградщини потребують фахівців у медичній сфері. Зокрема, мова йде про лікарів різного спрямування.

Серед затребуваних лікарів: лікар загальної практики-сімейний лікар, лікар приймальної палати (відділення), лікар-акушер-гінеколог, лікар-анестезіолог, лікар-геріатр, лікар-гінеколог для дітей та підлітків, лікар-ендокринолог, лікар-інфекціоніст, лікар-лаборант, лікар-нарколог, лікар-невропатолог, лікар-отоларинголог, лікар-офтальмолог, лікар-патологоанатом, лікар-педіатр, лікар-психіатр, лікар-рентгенолог, лікар-стоматолог, лікар-терапевт, лікар-хірург, лікар-уролог.

Роботодавці області готові платити лікарям до 20 000 гривень.

Маєте медичну освіту? Зацікавили пропозиції роботи? За більш детальною інформацією звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування. Контакти тут

Про інші актуальні вакансії в регіоні та за його межами дізнавайтеся за допомогою онлайн-помічника https://is.gd/LQ66ql на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Є питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/jXctfqW.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool