На Кіровоградщині не припиняють патрулювати зелені зони

Травень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

Протягом пожежонебезпечного періоду року представники трьох відомств: У ДСНС в області, Патрульна поліція, обласне управління лісового та мисливського господарства Кіровоградщини здійснюють спільні профілактичні рейди лісами, парками та іншими природними зонами, де зазвичай відпочивають громадяни.

Мета таких відпрацювань – перевірити дотримання правил пожежної безпеки відпочивальниками та роз’яснення їм важливих моментів, що сприяють підвищенню усвідомлення громадянами власної відповідальності за збереження зеленого фонду від пожеж. Це стосується правил пожежної безпеки, відповідальності за їх порушення та наслідків злочинної недбалості для екосистеми.

Так, 1 травня профілактичні рейди здійснено у більшості районах Кіровоградщини. Зокрема, рятувальники, лісники та поліцейські Новоархангельського і Бобринецького районів прийшли до популярних місць відпочинку й спільно здійснили відповідні перевірки. Учасники патрулювань не виявили порушників пожежної безпеки у місцевих зонах відпочинку, проте роздали застережні листівки і провели роз’яснювальні бесіди.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool