На Кіровоградщині не інвентаризовано 13 захисних споруд цивільного захисту

Лютий 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулася нарада щодо переведення територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в режим підвищеної готовності.

На виконання відповідного розпорядження голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, в області особливу увагу приділено проведенню технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

З метою укриття населення в захисних спорудах створено реєстр таких споруд. Всього на території області налічується 675 захисних споруд цивільного захисту, з яких 167 сховищ та 508 протирадіаційних укриттів.

В більшості районів технічна інвентаризація таких споруд виконана повністю. Проте, у Долинському, Знам’янському, Олександрійському та Світловодському районах, у місті Знам’янка та у Маловисківській об’єднаній територіальній громаді й досі залишаються не інвентаризованими 13 захисних споруд.

За результатами наради керівники територій запевнили першого заступника голови облдержадміністрації, що по зазначених об’єктах технічну інвентаризацію буде проведено вже найближчим часом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool