На Кіровоградщині найбільше ключів цифрового підпису від Міндоходів отримали фізичні особи

Вересень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Всього протягом січня-серпня відділом реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у Кіровоградській області видано майже сім тисяч ключів електронного-цифрового підпису.

Найактивнішими користувачами послуг електронних ключів залишаються фізичні особи та фізичні особи - підприємці. Так, за вісім місяців поточного року така категорія платників податків отримали більш ніж п’ять з половиною тисяч електронних ключів. Юридичні ж особи отримали близько однієї тисячі чотириста ключів.
Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадує суб’єктам господарювання та громадянам, що посилені сертифікати відкритих ключів підприємства можна безкоштовно отримати в двох пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів, які діють при ГУ Міндоходів у Кіровоградській області та Олександрійській ОДПІ. Окрім того, це можна зробити під час виїздів фахівців з оформлення безкоштовних ключів до районних інспекцій за попереднім замовленням.
Детально ознайомитися з бланками документів, зразками їх заповнення, переліком необхідних для реєстрації документів для отримання безкоштовного ключа кожен платник податків може на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД http://www.acskidd.gov.ua.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool