На Кіровоградщині навчали молодь, як не стати жертвою торгівців людьми

Листопад 25, 2016 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Профілактичний захід для учнів І-ІІІ курсів професійно-технічного училища № 36 у селищі Новгородка провели працівники сектору боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в області та представники громадської організації «Кіровоградська обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва».

Під час спілкування було розглянуто найпоширеніші схеми, які використовують зловмисники, проаналізовано всі стадії організації та реалізації злочину, його причини та наслідки.

Поліцейські також розповіли учням про взаємодію із суб’єктами, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми у питаннях попередження та боротьби з такими кримінальними правопорушеннями.

За матеріалами сектору боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool