На Кіровоградщині наряд поліції охорони попередив пожежу у квартирі

Січень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

Поліцейські виїхали за адресою спрацювання сигналізації і виявили задимленість у помешканні. За попередніми даними, в одній із кімнат за відсутності господарів сталося займання електричної проводки.

Напередодні в місті Олександрії, близько 17-ї години, наряд групи затримання поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації у квартирі багатоповерхівки, що знаходиться в одному з віддалених районів.

Виїхавши за адресою, працівники поліції перевірили цілісність дверей квартири. Вони були зачинені і не пошкодженні, але встановлена апаратура показувала рух у кухні. Правоохоронці декілька хвилин почекали та, відчувши запах диму, почали обходити всі помешкання під’їзду, поверх за поверхом.

На щастя, в інших квартирах знаходилися жильці, які повідомляли поліцейських про відсутність пожежі в їхніх помешканнях. Після чого старший сержант поліції Євген Наумчук і сержант поліції Микола Колісник прийняли рішення про евакуацію всіх мешканців цього під’їзду та негайно викликали рятувальників.

Потрапивши в квартиру, поліцейські побачили задимленість та негайно почали встановлювати ймовірне джерело пожежі. Попередньо на кухні виявили займання електричної проводки біля опалювального котла. Фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій, що прибули на місце, загасили пожежу. Як в подальшому було встановлено, господарі даної квартири перебували у відпустці та були відсутні вже кілька днів.

Мешканці будинку, в якому працівники поліції попередили пожежу, висловили щиру вдячність правоохоронцям за своєчасне реагування та врятоване майно, а, можливо, і життя.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції та представника власника квартири.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool