На Кіровоградщині напрацюють стратегію розвитку бальнеологічної лікарні

Серпень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 1524 | Коментарі: 0

Стратегію розвитку на найближчі п‘ять років Знам‘янської бальнеологічної лікарні доручив керівництву медзакладу напрацювати голова обласної ради Сергій Шульга. Про це він сказав під час робочої поїздки до лікарні, 26 серпня.

«Приємно констатувати, що в здравниці тривають ремонти, запроваджуються нові процедури. Але модернізація має відбуватися не ситуативно, а системно, відповідно до напрацьованого плану. І таку стратегію розвитку обласного підприємства слід напрацювати на п‘ятирічну перспективу», - наголосив Сергій Шульга.

Він також зауважив, що бальнеологічна лікарня має потенціал не лише, як оздоровчий заклад, а й як туристичний об‘єкт.
«Сьогодні ми працюємо над проєктом «Туристична Кіровоградщина». І Знам‘янська бальнеологічна лікарня повинна стати його складовою. Зрештою, як і саме місто Знам‘янка. Голова громади Володимир Сокирко має бачення розвитку цього напрямку», - додав голова обласної ради.

Нагадаємо, особливістю Знам‘янської бальнеологічної лікарні є унікальна радонова вода.

Наразі виконуючим обов‘язки директора комунального підприємства "Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня" є Вісяников Юрій Юрійович.

стратегію розвитку бальнеологічної лікарні

стратегію розвитку бальнеологічної лікарні
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool