На Кіровоградщині напали на дівчину

Січень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

Зловмисники відібрали у місцевої жительки особисті речі. За свій вчинок парубкам доведеться нести кримінальну відповідальність.

До чергової частини Олександрійського міськвідділу міліції звернулася 23-річна дівчина, яка розповіла, що в одному з мікрорайонів міста двоє невідомих, застосувавши силу, заволоділи її сумкою з планшетом та мобільним телефоном.

Міліціонери встановили особи зловмисників. Ними виявилися 17-річні жителі Знам’янського району. Частину викраденого майна правоохоронці вилучили та повернули власниці.

- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», - розповідає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дьяченко. – Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Тривають слідчі дії.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool