На Кіровоградщині намагались пограбувати ресторан

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

Поліцейські застали чоловіка, який намагався проникнути через вікно другого поверху до приміщення ресторану після його закриття.

На вихідних о другій годині ночі спрацювала охоронна сигналізація у закладі, розташованому у районному центрі. Наряд групи затримання негайно виїхав за вказаною адресою.

Поліцейські обстежили прилеглу до приміщення територію. У результаті побачили на козирку ресторану чоловіка, який намагався бути непоміченим. Невідомому запропонували спуститися на землю. Чоловік не зміг дати чіткої відповіді про мету свого перебування на споруді.

Біля закладу правоохоронці виявили дерев’яну драбину, а у громадянина при проведенні зовнішнього огляду - кусачки та викрутку.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Світловодського відділу поліції та власника закладу.

Особу злодія встановили. Ним виявився непрацюючий 26-річний мешканець міста Світловодськ. За цим фактом проводиться перевірка.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool