На Кіровоградщині надійшло повідомлення про «замінування»

Серпень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1380 | Коментарі: 0

Відвідувач кафе, який був незадоволений поведінкою персоналу, вирішив дезорганізувати роботу закладу та повідомив про закладення вибухового пристрою в його приміщенні. Тепер підозрюваному може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Інформація про отримання анонімного повідомлення про те, що в одному з місцевих кафе знаходиться бомба, надійшла до місцевого відділу поліції близько 23 години вечора від диспетчера Світловодського МРВ УДСНС України в Кіровоградський області.

На місце події негайно прибули всі екстрені служби, також було здійснено евакуацію персоналу. Після ретельного огляду приміщення кафе і прилеглої території, правоохоронці не виявили жодних підозрілих предметів.

«Того ж дня поліцейські встановили особу зловмисника, - розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – Ним виявився 43-річний місцевий житель. Чоловік відпочивав у розважальному закладі. Його обурила поведінка персоналу, а надто те, що його попросили залишити кафе у зв’язку із завершенням його роботи. Перебуваючи у нетверезому стані, світловодчанин прийшов додому та вирішив повідомити про «бомбу» у приміщенні кафе»

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян,знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool