На Кіровоградщині надійшло повідомлення про закладення вибухівки у будівлі центральної районної лікарні

Травень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

Поліцейські встановили особу порушника, який звернувся з неправдивим повідомленням. Ним виявився місцевий житель. Працівники поліції з’ясовують мотиви такого вчинку громадянина.

Повідомлення про закладення вибухівки у будівлі центральної районної лікарні у місті Світловодськ надійшло до відділу поліції сьогодні близько 8.20 ранку.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група, фахівці-вибухотехніки та кінологи, а також рятувальники та представники інших служб.

Із приміщення медичного закладу евакуювали близько 300 людей, у тому числі і лежачих хворих. У результаті обстеження вибухових пристроїв у будівлі та на прилеглій території виявлено не було.

Поліцейські встановили особу «жартівника», який повідомив про замінування. Ним виявився 44-річний місцевий житель. Громадянин телефонував із власного мобільного. За попередньою інформацією, чоловік перебуває на медичних обліках», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

У даний час вирішується питання про внесення відомостей за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool