На Кіровоградщині надавали допомогу по буксируванню автомобілів зі складних ділянок доріг

Листопад 16, 2018 | Новини | Переглядів: 668 | Коментарі: 0

Пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 4 рази буксирували автомобілі, що опинились на складних ділянках автошляхів протягом минулої доби.

Так, бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький витягли автомобіля «ГАЗель» з кювету біля с. Шостаківка Кіровоградського району, рятувальники 21-ї ДПРЧ м. Гайворон відбуксирували автомобіль «Mercedes Sprinter» з ускладненої ділянки дороги біля смт Салькове Гайворонського району

. На вул. Вербовій, що у смт Вільшанка, рятувальники відбуксирували на безпечний відрізок дороги вантажний автомобіль «КАМАЗ». Поблизу с. Звірівка Новоукраїнського району бійці 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка надали допомогу по вилученню автомобіля «ЗІЛ-130» з кювету.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool