На Кіровоградщині надали допомогу по буксируванню 9 автомобілів

Грудень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області надали допомогу по буксируванню 9 автомобілів, що опинились на складних ділянках автошляхів.

Так, 10 грудня о 17:03 одразу три вантажні автомобілі відбуксирували з узбіччя на проїжджу частину дороги рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворона поблизу с. Хащувате Гайворонського району.

Рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Голованівська о 17:15 надали допомогу водію вантажівки «DAF». О 17:53 подібний випадок стався біля с. Федорівка Добровеличківського району, де потребував допомоги легковий автомобіль ВАЗ. Його відбуксирували рятувальники 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківки. О 18:35 рятувальниками 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенського допомогли дістатись безпечного відрізку автошляху в с. Мечиславка Благовіщенського району вантажівці «RENAULT». О 22:26 особовий склад 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка відбуксирував легковик «TOYOTA», що застряг на бездоріжжі біля с. Захарівка Новоукраїнського району. У м. Новомиргород о 23:03 рятувальниками 25-ї ДПРЧ допомогли вантажівці «МАN» виїхати на проїжджу частину дороги та одночасно надавали подібну допомогу рятувальники 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ, які відбуксирували вантажний автомобіль «RENAULT» в с. Вільшанка Новоархангельського району.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool