На Кіровоградщині на обліку перебуває 15,4 тис. безробітних громадян

Червень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

За даними обласного центру зайнятості на обліку цієї установи на кінець квітня 2017р. перебувало 15,4 тис. безробітних громадян області, що на 13,4% менше ніж на кінець березня.

Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області на кінець квітня 2017р. становив 2,63% населення працездатного віку.

Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу по безробіттю, в квітні 2017р. склала 12,4 тис. осіб; середній розмір допомоги по безробіттю – 1755 грн, що на 45,2% менше законодавчо визначеного розміру мінімальної заробітної плати.
Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених роботодавцями до обласного центру зайнятості, на кінець місяця
становила 2,8 тис. місць.

Навантаження зареєстрованих безробітних на одне вільне робоче місце (вакантну посаду) в цілому по області збільшилося з 5 осіб на кінець березня до 6 осіб на кінець квітня 2017р.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool