На Кіровоградщині на новий судовий розгляд направлено справу щодо двох колишніх працівників міліції

Липень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1328 | Коментарі: 0

Завдяки реагуванню прокуратури Петрівського району на новий судовий розгляд направлено справу щодо двох колишніх працівників міліції. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Судовою палатою у кримінальних справах апеляційного суду Кіровоградської області у зв’язку з м’якістю призначеного покарання (одному - два роки умовно, а іншому - виправдувальний вирок) та неправильним застосуванням закону скасовано вирок Петрівського районного суду стосовно колишніх працівників Петрівського РВ УМВС України в області. Останні, перевищуючи свої службові повноваження, з метою примушування громадянина зізнатися у вчиненні злочину, незаконно застосовували спеціальні засоби (наручники) та переміщували його в багажнику автомобіля. Справу направлено на новий судовий розгляд.
Додамо, що впродовж поточного року прокуратурою Петрівського району підтримано державне обвинувачення по 41 кримінальній справі з постановленням обвинувальних вироків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool