На Кіровоградщині «на гарячому» спіймали крадія

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 693 | Коментарі: 0

У порушника поліцейські виявили плоскогубці, а неподалік місця злочину – викрадений кабель та сумку з іншими інструментами.

Близько 4-ої години ночі наряд поліції охорони у місті Олександрія отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності повітряної лінії телефонного кабелю підприємства зв’язку між будинками в одному зі спальних районів.

Прибувши за адресою, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглу до багатоповерхівок територію. У результаті виявили невідомого, який намагався бути непоміченим. На запитання про мету перебування в такий ранній час на вулиці, чоловік відповів, що йде додому від друга, але сам був сильно схвильований і в одязі, забрудненому мастилом.

Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд невідомого, у якого в кишені виявили плоскогубці, а неподалік – у кущах скручений кабель довжиною близько 25 метрів та сумку з інструментами.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу порушника встановили, ним виявився 25-річний місцевий житель, який проживає неподалік.

За цим фактом проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до аналогічних крадіжок на території міста та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо особі інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool