На Кіровоградщині можуть створити заклад дитячого дозвілля та відпочинку

Жовтень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Проект рішення про створення обласного центру дозвілля та відпочинку дітей «Стара Осота» шляхом реорганізації Староосотського протитуберкульозного санаторію запропонують розглянути депутатам обласної ради на наступному пленарному засіданні

Відповідне рішення ухвалили під час наради за участі голови обласної ради Сергія Шульги, першого заступника голови обласної ради Юрія Семенюка, заступника обласної ради Дмитра Лінька і представників ОДА сьогодні, 1 жовтня.

Упродовж двох останніх років даний санаторій не використовувався для оздоровлення дітей через пандемію COVID-19, а також через припинення фінансування закладів даного напрямку з боку НСЗУ. Натомість заклад володіє потужною матеріально-технічною базою, що може використовуватися для дитячого відпочинку й дозвілля.

Під час наради учасники обговорили дорожню карту реорганізації закладу, а також шляхи залучення дітей з усієї області для відпочинку, проведення обласних і всеукраїнських туристичних і спортивних зборів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool